"Neumann Balázs triójától csupán 3 kompozíciót hallottam a hamarosan megjelenő lemezéről, de azok nagyon meggyőzőek voltak. Légiesen könnyed billentésű játéka a ritkán tapasztalható érzelmi intenzitással kombinálva igazán lenyűgöző.

A Neumann Balázs trio "Perceptions" című darabja egy gyöngyszem, csupa érzelemről szenvedélyről szól, és arról tanúskodik, hogy Balázs ura a hangszerének. A nagyszerű hangszerelés Máthé László nagyon szépen átgondolt bőgővezetéseivel, és Balázs puha, sosem túlerőltetett reflexióival válik kiemelkedővé.

Az "Awakening" egy erőteljes, mégis meditatív kompozíció, egy  nehezen meghatározó éllel, ahogyan finoman sürget, nagyon erotikus és erőteljes, ugyanakkor megnyugtató. Balázs az hangulatteremtés mestere, szeretnék még több darabot is hallani, mielőtt egy általános következtetést levonhatnék...

Az általam meghallgatott harmadik darab, a "With you" a maga klasszikus jazz formájával Balázs tehetségét a maga teljességében mutatja be. Az ugyancsak őáltala írt  kompozíció és a hangszerelés is egyszerűen kiváló. A cintányérokkal való zenei építkezés kibontakozása, Máthé László briliáns bőgőjátékával már valóban egy mesterművé válik. Szeretném mindhárom darabot élőben is hallani... a hangulat már meg van... a nagyszerűen felvett és rendezett új lemez kötelező... alig várom!" 

Brian Soundy UK and Europe Jazz Radio